• Institut Penyelidikan Kanser Universiti Malaya
  • umcri@um.edu.my
logo

Satu pertemuan maya dengan semua pihak berkepentingan REBUNG telah diadakan pada 14 Mac 2022. Antara peserta yang hadir adalah YB Dr Siti Mariah Mahmud, yang merupakan Exco Negeri Selangor bagi Kesihatan, Wanita, dan Pemberdayaan Keluarga; Dr Faizal Mat Ariffin, Timbalan Ketua Pengarah Kesihatan (Perubatan) Jabatan Kesihatan Negeri Selangor, Puan Norah Mansor, Ahli Majlis bagi Zon 17 MBPJ, Dr V. Citradavi dan Dr Ngo Woan Ling dari Jabatan Perkhidmatan Kesihatan dan Alam Sekitar, MBPJ, serta wakil-wakil dari Hospital Shah Alam, UMMC, KK Taman Medan, Klinik Kesihatan Nur Sejahtera LPPKN OUG, MMU, dan pelbagai pertubuhan bukan kerajaan (NGO) serta organisasi (misalnya, Yayasan ROSE, CORUM, Hospis Malaysia, Jabatan Pusat Wanita Berdaya, PeKaB40, Masjid Jumhuriyah, Keluarga Sihat Aliran Kesihatan P105) termasuk ahli-ahli Ra.Kan Ku.

Last Update: 23/05/2024